17/12/2022 17/12/2022 O Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης τον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, Βουλευτή Λαρίσης, μετά της συζύγου του Δρ. Ελισάβετ Κόντου, τον κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, Βουλευτή Κοζάνης, μετά της συζύγου του κ. Πασχαλίνας Μαστρογιαννοπούλου, Δικηγόρου, καθώς και την κ. Δανάη Τσότση, Υπάλληλο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:36

Οι Βουλευτές Χαρακόπουλος και Κωνσταντινίδης επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Σουηδίας

Διαδώστε:
Οι Βουλευτές Χαρακόπουλος και Κωνσταντινίδης επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Σουηδίας

O Μητροπολίτης Σουηδίας και πάσης Σκανδιναυΐας κ. Κλεόπας υποδέχθηκε σήμερα στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης τον κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο, Βουλευτή Λαρίσης, μετά της συζύγου του Δρ. Ελισάβετ Κόντου, τον κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, Βουλευτή Κοζάνης, μετά της συζύγου του κ. Πασχαλίνας Μαστρογιαννοπούλου, Δικηγόρου, καθώς και την κ. Δανάη Τσότση, Υπάλληλο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων.

Ο Σεβασμιώτατος  συνοδευόταν από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίου Ιατρίδη, την Πρόεδρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Κυριών κ. Φωτεινή Μπατσέλα και την εκπρόσωπο της νεολαίας Δδα Ηλιάνα Αντωνίου.

Ο Ποιμενάρχης ξενάγησε τους υψηλούς προσκεκλημένους στις εγκαταστάσεις του Καθεδρικού Ναού, παρέθεσε προς τιμήν τους γεύμα στο Μουσείο Ελληνοχριστιανικής Κληρονομιάς και τους προσέφερε από ένα αντίτυπο της προσφάτως εκδοθείσης μελέτης του για την Πατριαρχική Επίσκεψη στην Στοκχόλμη, το 2019.

Ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνελεύσεως Ορθοδοξίας και Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοικήσεως, Δημόσιας Τάξεως και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, καθώς και ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης, Γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Δημοσίας Διοικήσεως, Δημόσιας Τάξεως και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο δύο συλλεκτικά αργυρά νομίσματα και την προσφάτως εκδοθείσα μελέτη “Αγία Σοφία”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων