22/03/2021 22/03/2021 Μαζί με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 21 Μαρτίου 2021, που εορτάζεται Πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου Φλωρεντίας, παρουσία πιστών, εορτάστηκε και κάτι άλλο. Σαν σήμερα, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, πατέρας Νικόλαος, εορτάζει την επέτειο του 17ου έτους από την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του από...
22 Μαρτίου, 2021 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2021 - 9:00

Στον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο της Φλωρεντίας

Διαδώστε:
Στον Άγιο Ιάκωβο τον Αδελφόθεο της Φλωρεντίας

Μαζί με την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 21 Μαρτίου 2021, που εορτάζεται Πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου Φλωρεντίας, παρουσία πιστών, εορτάστηκε και κάτι άλλο.

Σαν σήμερα, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού, πατέρας Νικόλαος, εορτάζει την επέτειο του 17ου έτους από την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του από τον μακαριστό Μητροπολίτη Ιταλίας κυρό Γενναδίον.

Μετά τη Θεία Λειτουργία και την λιτάνευση των Ιερών Εικόνων, λοιπόν, η οικογένειά του, τα πνευματικά του παιδιά, το εκκλησιαστικό συμβούλιο και οι ενορίτες, του ευχήθηκαν έτη πολλά και ευλογημένα και ο Άγιος Θεός, που τον αξίωσε να Τον υπηρετεί στο Άγιο Θυσιαστήριο, να τον ενδυναμώνει και να τον στηρίζει στον ύψιστο λειτούργημα της Ιεροσύνης, για να συνεχίζει το θεάρεστο έργο του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων