05/06/2024 06/06/2024 Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Άσσου κ. Τιμόθεο ο οποίος κηρύττει την Ορθοδοξία στον άξονα Κολομβίας – Βενεζουέλας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο πλευρές συζήτησαν για το δύσκολο έργο της Ορθόδοξης ιεραποστολής. Επίσης ο Γιάννης Χρυσουλάκης επισήμανε...
05 Ιουνίου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2024 - 1:15

Συνάντηση Επισκόπου Άσσου με τον ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη

Διαδώστε:
Συνάντηση Επισκόπου Άσσου με τον ΓΓ Απόδημου Ελληνισμού Γιάννη Χρυσουλάκη

Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Άσσου κ. Τιμόθεο ο οποίος κηρύττει την Ορθοδοξία στον άξονα Κολομβίας – Βενεζουέλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, οι δύο πλευρές συζήτησαν για το δύσκολο έργο της Ορθόδοξης ιεραποστολής.

Επίσης ο Γιάννης Χρυσουλάκης επισήμανε ότι η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας θα σταθεί αρωγός στην προσπάθειά του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Άσσου κ. Τιμοθέου να προωθήσει την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας στις μακρινές περιοχές της αρμοδιότητάς του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων