01/10/2021 01/10/2021 Θλίψη και πόνο προκαλούν οι εικόνες με τα γκρεμισμένα ξωκλήσια της Ίμβρου τόσο στους κατοίκους, που έχουν ορίσει να φυλάσσουν Θερμοπύλες με την παρουσία τους στο μαρτυρικό νησί, όσο και στον Ποιμενάρχη της νήσου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, ο οποίος με την ποιμαντική του μέριμνα και δράση προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όποιον ενδιαφέρεται...
01 Οκτωβρίου, 2021 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2021 - 8:47

Τα γκρεμισμένα ξωκλήσια της Ίμβρου περιμένουν δικαίωση

Διαδώστε:
Τα γκρεμισμένα ξωκλήσια της Ίμβρου περιμένουν δικαίωση

Θλίψη και πόνο προκαλούν οι εικόνες με τα γκρεμισμένα ξωκλήσια της Ίμβρου τόσο στους κατοίκους, που έχουν ορίσει να φυλάσσουν Θερμοπύλες με την παρουσία τους στο μαρτυρικό νησί, όσο και στον Ποιμενάρχη της νήσου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, ο οποίος με την ποιμαντική του μέριμνα και δράση προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει όποιον ενδιαφέρεται να ενισχύσει αυτή τη προσπάθεια.

“Πονά η ψυχή μας. Γκρεμισμένα τα ξωκκλήσια μας…. μας περιμένουν σε πείσμα των καιρών! Έχουμε πολλή δουλειά. Πρέπει να τα φτιάξουμε. Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να μας βοηθήσουν”, έγραψε ο Σεβασμιώτατος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας και ορισμένες φωτογραφίες οι οποίες μαρτυρούν την εικόνα που επικρατεί σε ξωκλήσια του νησιού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων