31/05/2022 31/05/2022 Επανομή – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr Τον Αγιασμό για την καθιέρωση του φρέατος του Νεομάρτυρος Αγίου Αργυρίου του Επανομίτου στην Επανομή τέλεσε σήμερα το πρωί, αμέσως μετά την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Θερμαϊκού, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Μετά την καθιέρωση ακολούθησε σύντομη προσφώνηση από τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ....
31 Μαΐου, 2022 - 13:15
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 13:16

Αγιασμός καθιέρωσης φρέατος του Νεομάρτυρος Αργυρίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Αγιασμός καθιέρωσης φρέατος του Νεομάρτυρος Αργυρίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Επανομή – Ραφαήλ Γεωργιάδης/ ope.gr

Τον Αγιασμό για την καθιέρωση του φρέατος του Νεομάρτυρος Αγίου Αργυρίου του Επανομίτου στην Επανομή τέλεσε σήμερα το πρωί, αμέσως μετά την αναγόρευσή του σε Επίτιμο Δημότη του Δήμου Θερμαϊκού, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Μετά την καθιέρωση ακολούθησε σύντομη προσφώνηση από τον Μητροπολίτη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνο και η αντιφώνηση υπό του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων