18/09/2022 18/09/2022 Η ακολουθία του Αγιασμού θα τελεσθεί με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2022 – 2023, στην έδρα του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν στα Χρυσοβέργεια, την ερχομένη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 μ. μ., σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν. Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων για μαθήματα εκκλησιαστικής μουσικής μετά των...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:17

Ανακοίνωση Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν για τον εναρκτήριο Αγιασμό και την έναρξη μαθημάτων

Διαδώστε:
Ανακοίνωση Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν για τον εναρκτήριο Αγιασμό και την έναρξη μαθημάτων

Η ακολουθία του Αγιασμού θα τελεσθεί με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου 2022 – 2023, στην έδρα του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν στα Χρυσοβέργεια, την ερχομένη Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 μ. μ., σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Μουσικοφίλων Πέραν.

Ακολούθως, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερομένων για μαθήματα εκκλησιαστικής μουσικής μετά των καθηγητών των προς σχηματισμό τμημάτων διδασκαλίας και ορισμό του εβδομαδιαίου ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Το Δ.Σ. παρακαλεί του Συνδέσμου παρακαλεί τους ιεροψάλτες της Πόλης και τους ενδιαφερομένους για τα μαθήματα συμπολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και μουσικών γνώσεων, να προσέλθουν στην πρώτη αυτή συνάντηση του Συνδέσμου αλλά και των διδασκόντων και διδασκομένων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων