17/09/2024 17/09/2024 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου 2024, Αντιπροσωπεία της Επιτροπής των Η.Π.Α. για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία (USCIRF), που αποτελούνταν από τους Επιτρόπους κυρία Vicky Hartzler και κύριο Asif Mahmood, καθώς και τις κυρίες Susan Bishai και Molly Blum, στελέχη της Επιτροπής. Την Αντιπροσωπεία δέχθηκε ο...
17 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2024 - 20:44

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής των ΗΠΑ για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία στο Φανάρι

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία της Επιτροπής των ΗΠΑ για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία στο Φανάρι

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου 2024, Αντιπροσωπεία της Επιτροπής των Η.Π.Α. για τη Διεθνή Θρησκευτική Ελευθερία (USCIRF), που αποτελούνταν από τους Επιτρόπους κυρία Vicky Hartzler και κύριο Asif Mahmood, καθώς και τις κυρίες Susan Bishai και Molly Blum, στελέχη της Επιτροπής.

Την Αντιπροσωπεία δέχθηκε ο Οαναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως τα μέλη της Επιτροπής συνόδευαν η κυρία Molly Rivera-Olds και ο κ. Batu Kinayyiğit, στελέχη του Γενικού Προξενείου των Η.Π.Α. στην Πόλη, ενώ από την πλευρά της Μητρός Εκκλησίας παρέστη ο Πανοσιολ. Μέγας Σύγκελλος κ. Ιάκωβος.

(Φωτoγραφία: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων