26/08/2023 27/08/2023 Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ίμβρο, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη για δύο ημέρες στη Γαλλία για να συγχαρεί και να συνεορτάσει με την οικογένεια του αδελφού του Αντωνίου τα ογδοηκοστά γενέθλιά του. Ο Πατριάρχης επέστρεψε στην Πόλη σήμερα, Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο...
26 Αυγούστου, 2023 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/08/2023 - 2:59

Από τη Γαλλία στην Πόλη o Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Από τη Γαλλία στην Πόλη o Οικουμενικός Πατριάρχης

Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Ίμβρο, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη για δύο ημέρες στη Γαλλία για να συγχαρεί και να συνεορτάσει με την οικογένεια του αδελφού του Αντωνίου τα ογδοηκοστά γενέθλιά του.

Ο Πατριάρχης επέστρεψε στην Πόλη σήμερα, Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο και τον πρεσβύτερο αδελφό του Νικόλαο Αρχοντώνη, κάτοικο Μελβούρνης Αυστραλίας.

 

(Φωτoγραφία αρχείου: ΓΤ Οικουμενικού Πατριαρχείου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων