05/07/2019 05/07/2019 Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα για την τελετή Ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2019 στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας, Bayswater, Κεντρικού Λονδίνου. Την επομένη, στις 28, θα τελεστεί την πρώτη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία. Μέχρι...
05 Ιουλίου, 2019 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2019 - 17:14

Η αφίσα που αναγγέλλει την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου

Διαδώστε:
Η αφίσα που αναγγέλλει την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου

Κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα για την τελετή Ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου 2019 στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας, Bayswater, Κεντρικού Λονδίνου.

Την επομένη, στις 28, θα τελεστεί την πρώτη θεία λειτουργία στην Αγία Σοφία.
Μέχρι τότε, ως πρωτοσυγκελλεύων, τη διοίκηση της Αρχιεπισκοπής θα ασκεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τροπαίου Αθανάσιος.

Την αφίσα επιμελήθηκε ο κ. Αναστάσιος Σαλαπατας, σχεδίασε η γραφίστρια Ναστάζια Μεταξά, το πρωτότυπο σχέδιο στο κέντρο της προσέφερε ο αγιογράφος Θεόδωρος Βογδάνος και την εκτύπωσε με δική του χορηγεία ο επιχειρηματίας Γιώργος Φραντζέσκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων