14/02/2024 14/02/2024 Στην παρότρυνση προς τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας όπως προσεύχονται για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, προχώρησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας.  Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων από την ώρα που τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, προσεύχεται για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μεγαλειοτάτου. Παράλληλα, όπως αναφέρει η...
14 Φεβρουαρίου, 2024 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2024 - 8:56

Κάλεσμα για προσευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων υπέρ υγείας του βασιλιά Καρόλου

Διαδώστε:
Κάλεσμα για προσευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων υπέρ υγείας του βασιλιά Καρόλου

Στην παρότρυνση προς τις ενορίες της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας όπως προσεύχονται για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, προχώρησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος κ. Νικήτας. 

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων από την ώρα που τα ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, προσεύχεται για την ταχεία αποκατάσταση της υγείας του Μεγαλειοτάτου.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής παροτρύνει όπως το ίδιο πράττουν και οι κοινότητες της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με την δέηση η οποία διαβάζετε κατά την Θεία Λειτουργία προς τον Κύριο, υπέρ του βασιλιά Καρόλου, της βασιλικής οικογένειας της κυβέρνησης και των Βασιλικών Ενόπλων Δυνάμεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων