17/07/2023 17/07/2023 Λαμπρά εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας και καλλινίκου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλεως Stoke-on-Trent της κεντρικής Αγγλίας. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου και κληρικών της ευρύτερης περιοχής των Midlands. Ο Σεβασμιώτατος στο εμπνευσμένο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο μαρτύριο...
17 Ιουλίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 23:30

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνης (Φωτορεπορτάζ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην πανήγυρη της Αγίας Μαρίνης (Φωτορεπορτάζ)

Λαμπρά εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας και καλλινίκου Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλεως Stoke-on-Trent της κεντρικής Αγγλίας.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μελιτηνής κ. Μαξίμου και κληρικών της ευρύτερης περιοχής των Midlands.

Ο Σεβασμιώτατος στο εμπνευσμένο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο μαρτύριο της Αγίας και στο μεγαλείο της θυσίας των Χριστιανών υπέρ του Χριστού και της Εκκλησίας.

Ακολούθησε επίσημο γεύμα στην αίθουσα της Κοινότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων