03/07/2023 03/07/2023 Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής. Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην απονομή των διπλωμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Απόστολου Βαρνάβα Wood Green, την 1η Ιουλίου. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος καθώς και ο Διευθυντής...
03 Ιουλίου, 2023 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 03/07/2023 - 19:57

Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Τελετή Λήξης της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Wood Green

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων στην Τελετή Λήξης της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στο Wood Green

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή Λήξης της Σχολή Βυζαντινής Μουσικής. Ο Σεβασμιώτατος συμμετείχε στην απονομή των διπλωμάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, στην αίθουσα του Ιερού Ναού Απόστολου Βαρνάβα Wood Green, την 1η Ιουλίου.

Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος καθώς και ο Διευθυντής της Σχολής Πρωτοπρεσβύτερος Ιωσήφ Παλιούρας, ο Πρωτοψάλτης Κωνσταντίνος Αγγελίδης εξ Ελλάδος, κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μαθητές και οι γονείς τους. Μετά την τελετή ακολούθησε εορταστικό κέρασμα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Νικήτας απένειμε βαθμολογίες και διπλώματα στους μαθητές της Βυζαντινής Σχολής. Επιπλέον, εξέφρασε την ειλικρινή του ευγνωμοσύνη προς τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Ιωσήφ Παλιούρα, που διευθύνει το σχολείο με αφοσίωση, καθώς και προς τους αφοσιωμένους συνεργάτες δασκάλους, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στη διδασκαλία της Βυζαντινής Μουσικής.

 

Φωτογραφίες: Αρχιεπισκοπη Θυατείρων (Alexios Gennaris)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων