06/05/2019 06/05/2019 Πραγματοποιείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου το Ορθόδοξο Φεστιβάλ Νεολαίας στη Μεγάλη Βρετανία. Η ετήσια αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Ορθόδοξη Κοινότητα Νεολαίας, απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών και φετινό της θέμα είναι “Ανακαλύπτοντας την Ορθοδοξία Μέσω των Αγίων Μας”. Τι συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Othona Center ...
06 Μαΐου, 2019 - 9:44

Συγκέντρωση Ορθοδόξων Νέων στη Βρετανία

Διαδώστε:
Συγκέντρωση Ορθοδόξων Νέων στη Βρετανία

Πραγματοποιείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου το Ορθόδοξο Φεστιβάλ Νεολαίας στη Μεγάλη Βρετανία. Η ετήσια αυτή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Ορθόδοξη Κοινότητα Νεολαίας, απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 35 ετών και φετινό της θέμα είναι “Ανακαλύπτοντας την Ορθοδοξία Μέσω των Αγίων Μας”.

Τι συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Othona Center  στο Essex, δίπλα στο παρεκκλήσι του Αγίου Πέτρου του 7ου αιώνα.

Οι δραστηριότητες τους συνεδρίου περιλαμβάνουν συζητήσεις, προσευχές και λειτουργίες, παιχνίδια, μουσική και περιπάτους στις ακτές και στην εξοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων