07/10/2024 07/10/2024 Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ο Αθανάσιος (Thomas) Ζάχος, η αδελφή του Βασιλική, ο πατέρας του Κωνσταντίνος και η γιαγιά του Βασιλική Ζαχαροπούλου. Ο Αθανάσιος είναι ένας θαυμάσιος νέος ο οποίος πάσχει από μιτοχονδριακή μυοπάθεια η οποία οπως είναι γνωστό είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια, αλλά την αντιμετωπίζει θαρραλέα και...
07 Οκτωβρίου, 2024 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2024 - 19:29

Η Αρχιεπισκοπή Καναδά στηρίζει την έρευνα για τη θεραπεία μιτοχονδριακών νοσημάτων

Διαδώστε:
Η Αρχιεπισκοπή Καναδά στηρίζει την έρευνα για τη θεραπεία μιτοχονδριακών νοσημάτων

Τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο επισκέφθηκαν στο γραφείο του, ο Αθανάσιος (Thomas) Ζάχος, η αδελφή του Βασιλική, ο πατέρας του Κωνσταντίνος και η γιαγιά του Βασιλική Ζαχαροπούλου.

Ο Αθανάσιος είναι ένας θαυμάσιος νέος ο οποίος πάσχει από μιτοχονδριακή μυοπάθεια η οποία οπως είναι γνωστό είναι μία πολύ σοβαρή ασθένεια, αλλά την αντιμετωπίζει θαρραλέα και με χριστιανική πίστη. Προς τιμή του ιδρύθηκε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο έδρα για την έρευνα μιτοχονδριακών νοσημάτων. Το όνομα της έδρας είναι Τhomas C. Zachos.

Με πολλή χαρά τους δέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Σωτήριος, ο οποίος εξέφρασε την ευχή εκ μέρους της Αρχιεπισκοπής Καναδά και προσωπικά, η έδρα Τhomas C. Zachos να επιτύχει και γρήγορα να βρεθεί τρόπος ίασης της μιτοχονδριακής μυοπάθειας.

 

(Στη φωτογραφία από αριστερά: Κωνσταντίνος Ζάχος, Αθανάσιος Ζάχος, Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος, Βασιλική Ζάχου και Βασιλική Ζαχαροπούλου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων