Αρχιεπισκοπή Καναδά
11 Ιουλίου, 2023

Καναδά Σωτήριος: Να κρατήσετε τον Χριστό κοντά σας

Διαδώστε:

Να μείνουν κοντά στην Εκκλησία και να καλλιεργήσουν την πνευματική τους ζωής και κατά τους θερινούς μήνες προτρέπει γονείς, παιδιά και δασκάλους ο Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος στο μήνυμα που έστειλε με αφορμή τη λήξη της σχολικής και κατηχητικής χρονιάς.

Ο Σεβασμιώτατος ενθαρρύνει μέσα από το μήνυμά του γονείς, παππούδες και γιαγιάδες να εκκλησιάζονται σαν οικογένεια, να διαβάζουν το Ευαγγέλιο της Κυριακής και να μελετούν τους βίους των αγίων.

Να κρατήσετε τον Χριστό κοντά σας

“Για το λόγο αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις πολλές καινούργιες, αλλά και τις ήδη υπάρχουσες πνευματικές πηγές που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Ι. Αρχιεπισκοπής και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μελετήσετε τους πνευματικούς αυτούς πόρους και να τους «κατεβάσετε» στα τηλέφωνα και τα tablet σας, ώστε να κρατήσετε τον Χριστό κοντά σας όπου κι αν βρίσκεσθε και ό,τι κι αν κάνετε αυτό το καλοκαίρι”, προσθέτει.

“Εύχομαι σε όλους ένα ευλογημένο και ασφαλές καλοκαίρι. Προσβλέπω με χαρά να δω όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στις γιορτές των κοινοτήτων που γιορτάζονται τις επόμενες εβδομάδες και μήνες»”, καταλήγει.

Διαδώστε: