06/03/2019 06/03/2019 Στα χέρια του Έλληνα σεφ Βασίλη Καρδάρη αφήνεται ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, για την αναβάθμιση της κουζίνας και των μενού, τόσο στα αεροσκάφη της όσο και στα ξενοδοχεία της. Όπως γράφει το pyramisnews.gr επικαλούμενο δημοσιεύματα του αιγυπτιακού Τύπου, ο Έλληνας Σεφ αναμένεται να δώσει τη νέα πνοή, και μάλιστα ελληνική, στα μενού της αιγυπτιακής εταιρείας,...
06 Μαρτίου, 2019 - 11:00

Ελληνικές γεύσεις στην EgyptAir

Διαδώστε:
Ελληνικές γεύσεις στην EgyptAir

Στα χέρια του Έλληνα σεφ Βασίλη Καρδάρη αφήνεται ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου, για την αναβάθμιση της κουζίνας και των μενού, τόσο στα αεροσκάφη της όσο και στα ξενοδοχεία της. Όπως γράφει το pyramisnews.gr επικαλούμενο δημοσιεύματα του αιγυπτιακού Τύπου, ο Έλληνας Σεφ αναμένεται να δώσει τη νέα πνοή, και μάλιστα ελληνική, στα μενού της αιγυπτιακής εταιρείας, που θα καινούργιες και ελληνικές ιδέες, τόσο στους αιθέρες όσο και στις αίθουσες VIP όλων των αιγυπτιακών αεροδρομίων ή στις ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας σε όλη τη χώρα.

Στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι με τον Έλληνα Σεφ, υπέγραψε συμβόλαιο η EgyptAir Aviation Services, φιλοδοξώντας η εταιρεία «να αναβαθμίσει το επίπεδο των υπηρεσιών της, εισάγοντας με τις προτάσεις του Έλληνα Σεφ νέες και ποικίλες γεύσεις, που να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών, προσφέροντάς τους τα καλύτερα και πιο νόστιμα γεύματα», όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της εν λόγω εταιρείας κ. Ισάμ Άμπντελ Χάφεζ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων