10/07/2023 11/07/2023 Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, τριακονταπενταμελής όμιλος νέων από τον Σύλλογο Ελλήνων Ρουμανίας, οι οποίοι φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Παιδοπόλεως της νήσου Πρώτης, υπό την ηγεσία του κ. Αποστόλου Κομβόπουλου, μαζί με τους συνοδούς τους. Οι νέοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατος Επίσκοπο Αραβισσού κ....
10 Ιουλίου, 2023 - 20:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2023 - 0:12

Επίσκεψη νέων από τον Σύλλογο Ελλήνων Ρουμανίας στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Επίσκεψη νέων από τον Σύλλογο Ελλήνων Ρουμανίας στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Επίσκεψη στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023, τριακονταπενταμελής όμιλος νέων από τον Σύλλογο Ελλήνων Ρουμανίας, οι οποίοι φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Παιδοπόλεως της νήσου Πρώτης, υπό την ηγεσία του κ. Αποστόλου Κομβόπουλου, μαζί με τους συνοδούς τους.

Οι νέοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατος Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους ξενάγησε στο ναΰδριο της Σχολής, τούς απηύθυνε συμβουλές για την ζωή τους και τους ευλόγησε πατρικώς.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στην ιστορική Βιβλιοθήκη της Σχολής, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θαυμασμό για τα παλαιά και σπάνια βιβλία της, στις αίθουσες διδασκαλίας και τους κήπους, όπου είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον.

Τέλος, όλοι παρακάθησαν στην τράπεζα της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων