31/05/2024 31/05/2024 Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Πέμπτη, 30 Μαΐου, το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου, στο χωριό Αγρίδια, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.  Τον Πατριάρχη υποδέχθηκαν θερμά οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου, το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, επαναλειτούργησε μετά από 50 χρόνια, χάρη στις άοκνες...
31 Μαΐου, 2024 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2024 - 13:36

Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ίμβρου και χειροθεσία νέου Άρχοντα

Διαδώστε:
Επίσκεψη Οικουμενικού Πατριάρχη στο Ελληνικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ίμβρου και χειροθεσία νέου Άρχοντα

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Πέμπτη, 30 Μαΐου, το Ελληνικό Γυμνάσιο και Λύκειο της Ίμβρου, στο χωριό Αγρίδια, συνοδευόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.

Τον Πατριάρχη υποδέχθηκαν θερμά οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου, το οποίο, αξίζει να σημειωθεί, επαναλειτούργησε μετά από 50 χρόνια, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του Ιμβρίου Οικουμενικού Πατριάρχου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης βρέθηκε στο Γλυκύ όπου χειροθέτησε τον Γιάννη Γιαννάκη σε Άρχοντα Αρχιτέκτονα της Μ.τ.Χ.Ε.

Φωτογραφίες: Ιμβριακή Ένωση

 

Διαβάστε επίσης: 

Θυρανοίξια ιερού παρεκκλησίου στο Σχοινούδι της Ίμβρου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Οικουμενικός Πατριάρχης από Ίμβρο: “Ας προχωρούμε στον δρόμο της ζωή μας μέσα στην αναστάσιμη χαρά του Κυρίου μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων