05/07/2024 05/07/2024 Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί από την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στην Ιταλία, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Παρασκευή στην πόλη του Τορίνο. Ο Παναγιώτατος και η συνοδεία του περιηγήθηκαν στην Cappella della Sacra Sindone, στο Βασιλικό Παλάτι και στο Μουσείο της Ιεράς Σινδόνης. Λίγο αργότερα, με την παρουσία του τίμησε...
05 Ιουλίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2024 - 22:37

Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Τορίνο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Τορίνο

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί από την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στην Ιταλία, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετέβη την Παρασκευή στην πόλη του Τορίνο.

Ο Παναγιώτατος και η συνοδεία του περιηγήθηκαν στην Cappella della Sacra Sindone, στο Βασιλικό Παλάτι και στο Μουσείο της Ιεράς Σινδόνης.

Λίγο αργότερα, με την παρουσία του τίμησε την Ελληνική Ορθόδοξη Ενορία του Τορίνο, όπου ο προϊστάμενος π. Ιωσήφ και οι ενορίτες τον υποδέχθηκαν με τις ανάλογες τιμές και ψαλμωδίες της χορωδίας του Ναού της Γεννήσεως του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Στην συνέχεια παρατέθηκε γεύμα προς τιμήν του, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη στο αεροδρόμιο του Μιλάνο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων