22/03/2024 24/03/2024 Επίσκοπος Διοκλείας εξελέγη ομόφωνα ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεποσκοπής Αμερικής, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου. Μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής απεφασίσθη όπως υποβληθούν στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο τo νενομισμένo τριπρόσωπo με...
22 Μαρτίου, 2024 - 15:14
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 19:45

Επίσκοπος Διοκλείας εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος

Διαδώστε:
Επίσκοπος Διοκλείας εξελέγη ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος

Επίσκοπος Διοκλείας εξελέγη ομόφωνα ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεποσκοπής Αμερικής, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, η οποία συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, υπό την προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

Μετά από πρόταση του Αρχιεπισκόπου Αμερικής απεφασίσθη όπως υποβληθούν στο σεπτό Οικουμενικό Πατριαρχείο τo νενομισμένo τριπρόσωπo με την πρόταση και παράκληση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου προς την Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο για την εις Επίσκοπον προαγωγή του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, Αρχιμανδρίτη Νεκταρίου Παπαζαφειρόπουλου.

Έτσι, με πρόταση του Οικουμενικού Πατριάρχη ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αμερικής εξελέγη από την Αγία και Ιερά Σύνοδο Επίσκοπος υπό τον τίτλο της πάλαι ποτέ διαλαμψάσης Επισκοπής Διοκλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων