16/08/2022 16/08/2022 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει την έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κατά τη διάρκεια του οποίου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντας. Προεξήρχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος συμπαραστάθηκε από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Aμερικής κ. Ελπιδοφόρο, και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αργυρουπόλεως κ....
16 Αυγούστου, 2022 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 18:41

Φωτογραφικό υλικό από την εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μονή Παναγίας Σουμελά Πόντου

Διαδώστε:
Φωτογραφικό υλικό από την εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι. Μονή Παναγίας Σουμελά Πόντου

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει την έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, κατά τη διάρκεια του οποίου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντας.

Προεξήρχε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος συμπαραστάθηκε από τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Aμερικής κ. Ελπιδοφόρο, και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αργυρουπόλεως κ. Αμβρόσιο.

Παράλληλα ο Παναγιώτατος τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία του ουκρανικής καταγωγής υποδιακόνου κ. Δημητρίου Καμιάνοβιτς, στον οποίο έδωσε το όνομα Επιφάνιος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Photos: Nikos Papachristou / Ecumenical Patriarchate

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων