01/09/2024 01/09/2024 Στο Μεγαλό Συνοδικό της Ιεράς Θεολογικής Σχολής πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, οι εργασίες του Halki Summit VI με θέμα “Water: spirit and science” υπό την οργανωτική και επιστημονική εποπτεία του Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Ιωάννου Χρυσαυγή, σε συνεργασία με πολλούς Καθηγητές και ερευνητές, καθώς και με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου...
01 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:56
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2024 - 14:12

Η 2η ημέρα των εργασιών του Halki Summit VI στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η 2η ημέρα των εργασιών του Halki Summit VI στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Στο Μεγαλό Συνοδικό της Ιεράς Θεολογικής Σχολής πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, οι εργασίες του Halki Summit VI με θέμα “Water: spirit and science” υπό την οργανωτική και επιστημονική εποπτεία του Αρχιδιακόνου του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Ιωάννου Χρυσαυγή, σε συνεργασία με πολλούς Καθηγητές και ερευνητές, καθώς και με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Τους συνέδρους χαιρέτισε και καλωσόρισε στην Θεολογική Σχολή ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, ευρισκόμενος στη Σχολή για την εορτή της Παναγίας Παυσολύπης.

Ακολούθησαν οι συνεδρίες των ομιλητών, ενώ τα συμπεράσματα στο τέλος εξήγαγε ο π. Ιωάννης Χρυσαυγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα Οικουμενικού Πατριάρχη υπέρ του σεβασμού του νερού «ως ουσιαστικού συστατικού της ζωής στη γη και της σωτηρίας στον ουρανό»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων