20/10/2022 21/10/2022 Στο αεροδρόμιο «Χίθροου» του Λονδίνου έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2022 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της. Τον Παναγιώτατο στην Αίθουσα Επισήμων ανέμενε και υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 1:04

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Λονδίνο

Στο αεροδρόμιο «Χίθροου» του Λονδίνου έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου 2022 ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

Τον Παναγιώτατο στην Αίθουσα Επισήμων ανέμενε και υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτας, ενώ τον καλωσόρισαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Λονδίνο κ. Ιωάννης Ραπτάκης, καθώς και ο κ. Gunes Yeslidag, Αναπληρωτής Επικεφαλής Αποστολής της Πρεσβείας της Τουρκικής Δημοκρατίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Βασιλιά Κάρολο – Το πρόγραμμα της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων για την Εκατονταετηρίδα

 

(Φωτoγραφία: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων