16/09/2024 16/09/2024 Επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος και πανευφήμου Ευφημίας, 16 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό. Εκκλησιάστηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και Προύσης κ. Ιωακείμ, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αλικαρνασσού κ. Αδριανός, κληρικοί και πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό. Την παραμονή,...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 18:43

Η εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ευφημίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας μεγαλομάρτυρος Ευφημίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επί τη εορτή της Αγίας ενδόξου μεγαλομάρτυρος και πανευφήμου Ευφημίας, 16 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κ. Μελίτων τέλεσε τη Θεία Λειτουργία, στον πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.

Εκκλησιάστηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Σηλυβρίας κ. Μάξιμος και Προύσης κ. Ιωακείμ, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Αλικαρνασσού κ. Αδριανός, κληρικοί και πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό.

Την παραμονή, ο ίδιος Ιεράρχης χοροστάτησε κατά τον Μ. Εσπερινό.

Το Ιερό Λείψανο της Αγίας, το οποίο φυλάσσεται στον Πατριαρχικό Ναό, εκτέθηκε, και τις δύο ημέρες, προς προσκύνηση από τους ευλαβείς πιστούς.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων