24/06/2024 24/06/2024 Προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής, την Κυριακή της Αγίας Πεντηκοστής, ο εόρτιος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος, του Καθηγουμένου αναγνόντος τις ευχές της γονυκλισίας. Εκκλησιάστηκαν απόφοιτοι της Σχολής υπό την ηγεσία του Καθηγητή Νικολάου Ξεξάκη,...
24 Ιουνίου, 2024 - 11:38

Η εορτή της Αγίας Πεντηκοστής στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Πεντηκοστής στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε στο ναΰδριο της Σχολής, την Κυριακή της Αγίας Πεντηκοστής, ο εόρτιος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος, του Καθηγουμένου αναγνόντος τις ευχές της γονυκλισίας.

Εκκλησιάστηκαν απόφοιτοι της Σχολής υπό την ηγεσία του Καθηγητή Νικολάου Ξεξάκη, Προέδρου της εν Αθήναις Εστίας Θεολόγων Χάλκης και φίλων αυτής, καθώς και πολυπληθείς όμιλοι προσκυνητών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων