18/12/2022 19/12/2022 Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Θεοφανούς της Βασιλίσσης, τελέστηκε την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, στον Πατριαρχικό Ναό, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου. Την παραμονή ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Μεγάλο Εσπερινό της εορτής. Το ιερό λείψανο της Αγίας, το οποίο βρίσκεται αποθησαυρισμένο στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό,...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2022 - 3:00

Η εορτή της Αγίας Θεοφανούς της Βασιλίσσης στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Θεοφανούς της Βασιλίσσης στο Φανάρι

Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Θεοφανούς της Βασιλίσσης, τελέστηκε την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022, στον Πατριαρχικό Ναό, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στεφάνου. Την παραμονή ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε κατά τον Μεγάλο Εσπερινό της εορτής.

Το ιερό λείψανο της Αγίας, το οποίο βρίσκεται αποθησαυρισμένο στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, εκτέθηκε, και τις δύο ημέρες, προς προσκύνηση από τους πιστούς.

(Φωτoγραφίες: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων