13/09/2024 13/09/2024 Η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, Μάιρα Μυρογιάννη, έγινε δεκτή την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή της μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Κατά τη συνάντηση, η Γενική Γραμματέας...
13 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2024 - 21:40

Η Γ.Γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού Μάιρα Μυρογιάννη στο Φανάρι

Διαδώστε:
Η Γ.Γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού Μάιρα Μυρογιάννη στο Φανάρι

Η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, Μάιρα Μυρογιάννη, έγινε δεκτή την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Κωνσταντινούπολη, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη επίσκεψή της μετά την ανάληψη των νέων της καθηκόντων.

Κατά τη συνάντηση, η Γενική Γραμματέας εξέφρασε την υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτείας προς τον θεσμό του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τον σεβασμό της στο πρόσωπο του Παναγιωτάτου, με τον οποίο είχαν εκτενή συζήτηση για θέματα που άπτονται της ομογένειας και του απανταχού ελληνισμού. Επιπλέον, αναφέρθηκαν σε θέματα διαθρησκειακού διαλόγου, καθώς και του ποιμαντικού έργου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων