06/05/2019 06/05/2019 Την Κυριακή του Θωμά, 5 Μαΐου 2019, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Εξ Μαρμάρων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Εξ Μαρμάρων, κατά την οποία συμμετείχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και...
06 Μαΐου, 2019 - 11:24

Η Κυριακή του Θωμά στα Υψωμάθεια

Διαδώστε:
Η Κυριακή του Θωμά στα Υψωμάθεια

Την Κυριακή του Θωμά, 5 Μαΐου 2019, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Εξ Μαρμάρων, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η Πασχαλινή εκδήλωση του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων και της Κοινότητας Εξ Μαρμάρων, κατά την οποία συμμετείχαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος και Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Ιωήλ Ποδαρόπουλος, στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας και πολλοί πιστοί από τα Ψωμαθειά, απο άλλες περιοχές της Πόλης, την Αθήνα και το Βόλο.
Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη εκπροσώπησε ο Πανοσιολ. Υπογραμματεύς της Αγίας και Ιεράς Συνόδου κ. Γρηγόριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων