26/05/2019 26/05/2019  Η λήξη των δραστηριοτήτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (σ.σ. χθες). Τα παιδιά του Εργαστηρίου, συνοδευόμενα από τις μητέρες τους και τον επικεφαλής του Εργαστηρίου Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο π. Βασίλειο Ιωαννίδη, μετέβησαν στη Σηλυβρία, όπου έγιναν δεκτά από τον οικείο Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Σηλυβρίας Μάξιμο, ο οποίος επέδωσε στους μαθητές του Εργαστηρίου αναμνηστικά διπλώματα. Στη συνέχεια όλοι μαζί...
26 Μαΐου, 2019 - 15:54

Η λήξη των δραστηριοτήτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου στην Σηλυβρία

Διαδώστε:
Η λήξη των δραστηριοτήτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου στην Σηλυβρία
 Η λήξη των δραστηριοτήτων του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κοντοσκαλίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (σ.σ. χθες).
Τα παιδιά του Εργαστηρίου, συνοδευόμενα από τις μητέρες τους και τον επικεφαλής του Εργαστηρίου Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο π. Βασίλειο Ιωαννίδη, μετέβησαν στη Σηλυβρία, όπου έγιναν δεκτά από τον οικείο Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Σηλυβρίας Μάξιμο, ο οποίος επέδωσε στους μαθητές του Εργαστηρίου αναμνηστικά διπλώματα.
Στη συνέχεια όλοι μαζί επισκέφθηκαν την Ακρόπολη (Kale Park) και το Επισκοπείο της Σηλυβρίας, τον χώρο της οικίας του Αγίου Νεκταρίου και άλλα μνημεία και αξιοθέατα της πόλης. Στο τέλος όλοι ευχήθηκαν να τους αξιώσει ο Θεός να συνεχίσουν τις δραστηριότητες του Εργαστηρίου και κατά τη νέα σχολική χρονιά.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων