21/11/2021 22/11/2021 Συγκίνηση προκάλεσε η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου στα προπύλαια του Ι. Σιμωνοπετρίτικου Μετοχίου στον Βύρωνα Αττικής την εσπέρα της Κυριακής όπου ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας παρακειμένης οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» και η τελετή επί τη αγιοκατατάξει του Οσίου Ιερωνύμου με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. Αργότερα, ο Παναγιώτατος ευλόγησε τον Θεμέλιο Λίθο ανεγέρσεως του ι. Κιβωρίου επί...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 20:35

Η ομιλία του Πατριάρχη στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η ομιλία του Πατριάρχη στο Σιμωνοπετρίτικο Μετόχι (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκίνηση προκάλεσε η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου στα προπύλαια του Ι. Σιμωνοπετρίτικου Μετοχίου στον Βύρωνα Αττικής την εσπέρα της Κυριακής όπου ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας παρακειμένης οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» και η τελετή επί τη αγιοκατατάξει του Οσίου Ιερωνύμου με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. Αργότερα, ο Παναγιώτατος ευλόγησε τον Θεμέλιο Λίθο ανεγέρσεως του ι. Κιβωρίου επί του τάφου του Αγίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ- Η ομιλία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου στο Καθολικό του Ιερού Μετοχίου στον Βύρωνα Αττικής για την επίσημη Αγιοκατάταξη του Οσίου Ιερωνύμου:

 


 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων