28/06/2024 28/06/2024 Ξεχωριστή στιγμή της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Πρέβεζα ήταν το Τρισάγιο το οποίο τέλεσε στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρού Μελετίου, ο οποίος βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Τους δύο άνδρες συνέδεε μακρά φιλία και μάλιστα ήταν έκδηλη η συγκίνηση του Παναγιώτατου ο...
28 Ιουνίου, 2024 - 15:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2024 - 17:45

Η συγκίνηση του Οικουμενικού Πατριάρχη στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Πρεβέζης Μελετίου

Διαδώστε:
Η συγκίνηση του Οικουμενικού Πατριάρχη στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Πρεβέζης Μελετίου

Ξεχωριστή στιγμή της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Πρέβεζα ήταν το Τρισάγιο το οποίο τέλεσε στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρού Μελετίου, ο οποίος βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Τους δύο άνδρες συνέδεε μακρά φιλία και μάλιστα ήταν έκδηλη η συγκίνηση του Παναγιώτατου ο οποίος γονάτισε στον τάφο αποδίδοντας φόρο τιμής στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη που εκοιμήθη εν Κυρίω στις 21 Ιουνίου του 2012.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κυρός Μελέτιος ήταν εκείνος που είχε υποδεχτεί τον Παναγιώτατο στην προηγούμενη επίσκεψή του στην Πρέβεζα τον Μάιο του 1999.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στηρίζει το δίκαιο αίτημα για την ένταξη της αρχαίας Νικόπολης στον Κατάλογο της UNESCO (ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων