24/05/2021 24/05/2021 Κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφερείας Fatih, με επί κεφαλής τον H. Cihangir Tuğsavul, και μέλη τις κυρίες Süreyya Benli, Seda Diri και Zeynep Sipahi, δέχθηκε σε ακρόαση τις προηγούμενες ημέρες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Προηγουμένως το κλιμάκιο επιθεώρησε τους χώρους του Πατριαρχείου σχετικά με την τήρηση των προβλεπόμενων από τις αρμόδιες αρχές...
24 Μαΐου, 2021 - 9:40

Ικανοποίηση των αρχών για την τήρηση των μέτρων στο Φανάρι

Διαδώστε:
Ικανοποίηση των αρχών για την τήρηση των μέτρων στο Φανάρι

Κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφερείας Fatih, με επί κεφαλής τον H. Cihangir Tuğsavul, και μέλη τις κυρίες Süreyya Benli, Seda Diri και Zeynep Sipahi, δέχθηκε σε ακρόαση τις προηγούμενες ημέρες ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.

Προηγουμένως το κλιμάκιο επιθεώρησε τους χώρους του Πατριαρχείου σχετικά με την τήρηση των προβλεπόμενων από τις αρμόδιες αρχές μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημικής νόσου. Να σημειωθεί ότι το Κλιμάκιο ενημέρωσε ο Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλος κ. Θεόδωρος για όλα τα εφαρμοζόμενα μέτρα στο Φανάρι, για τα οποία οι επισκέπτες εξέφρασαν την ικανοποίηση και τα συγχαρητήριά τους.

Τουρκία – Covid-19: Πάνω από 7.800 κρούσματα, 197 θάνατοι σε 24 ώρες

Το τουρκικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 7.839 κρούσματα του SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα να φθάνει τους 5.186.487.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ το ίδιο διάστημα, οι θάνατοι άλλων 197 ασθενών με την COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στους 46.268 νεκρούς μέχρι εδώ από την 11η Μαρτίου 2020, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση είναι 1.843, πάντα σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Υγείας.

Αφότου άρχισε η εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης στην Τουρκία, τη 14η Ιανουαρίου, έχουν εμβολιαστεί 15,94 εκατομμύρια άνθρωποι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων