12/07/2022 12/07/2022 “Η έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Δημιουργό”, τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά σημερινή την τελετή των εγκαινίων του σχολείου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Μητρόπολης Ιωαννίνων, το οποίο πήρε το όνομά του. Το κέντρο ανακύκλωσης της Μητρόπολης Ιωαννίνων, εντός του οποίου βρίσκεται το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κατέχει μέχρι στιγμής δύο ρεκόρ...
12 Ιουλίου, 2022 - 16:09

Ιωάννινα: Το όνομα του Οικουμενικού Πατριάρχη φέρει η Σχολή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Διαδώστε:
Ιωάννινα: Το όνομα του Οικουμενικού Πατριάρχη φέρει η Σχολή Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

“Η έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον είναι έλλειψη σεβασμού προς τον Δημιουργό”, τόνισε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά σημερινή την τελετή των εγκαινίων του σχολείου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Μητρόπολης Ιωαννίνων, το οποίο πήρε το όνομά του.

Το κέντρο ανακύκλωσης της Μητρόπολης Ιωαννίνων, εντός του οποίου βρίσκεται το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, κατέχει μέχρι στιγμής δύο ρεκόρ Γκίνες, αυτό της ανακύκλωσης 135.000 κιλών γυάλινων συσκευασιών σε μια εβδομάδα και 54.275 κιλών πλαστικών συσκευασιών σε μια εβδομάδα, όπως αναφέρει η ertnews.

 

 

 

Πηγή: ertnews

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων