13/09/2023 13/09/2023 Συνεχίζοντας την επίσκεψη του στην Εσθονία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2023 με τον Πρόεδρο της Βουλής της χώρας κ. Lauri Hussar στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου. Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 12:11

Με τον πρόεδρο της Βουλής της Εσθονίας συναντήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Με τον πρόεδρο της Βουλής της Εσθονίας συναντήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Συνεχίζοντας την επίσκεψη του στην Εσθονία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 13 Σεπτεμβρίου 2023 με τον Πρόεδρο της Βουλής της χώρας κ. Lauri Hussar στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνόδευε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Ισπανίας και Πορτογαλίας κ. Βησσαρίων, και Περιστερίου κ. Γρηγόριος.
Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου
  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων