18/03/2021 18/03/2021 Με την εις Επίσκοπον χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ και την εις Πρεσβύτερον χειροτονίας του νέου Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Πανοσιολ. κ. Γρηγορίου Φραγκάκη, θα τιμηθεί, την προσεχή Πέμπτη 25 Μαρτίου, η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι. Της Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας...
18 Μαρτίου, 2021 - 20:57
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 21:11

Με χειροτονίες θα τιμηθεί η εορτή του Ευαγγελισμού στο Φανάρι

Διαδώστε:
Με χειροτονίες θα τιμηθεί η εορτή του Ευαγγελισμού στο Φανάρι

Με την εις Επίσκοπον χειροτονία του Εψηφισμένου Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ και την εις Πρεσβύτερον χειροτονίας του νέου Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου Πανοσιολ. κ. Γρηγορίου Φραγκάκη, θα τιμηθεί, την προσεχή Πέμπτη 25 Μαρτίου, η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι.

Της Πατριαρχικής και Συνοδικής Θείας Λειτουργίας θα προστή ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 21 Μαρτίου, θα τελεστούν επίσης  η εις Επίσκοπον χειροτονία του εψηφισμένου Μητροπολίτου Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέου και η εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Πρωτοσυγκελλεύοντος κ. Θεοδώρου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης θα χειροθετήση τον νέον Πρεσβύτερο με το Οφφίκιον του Μ. Πρωτοσυγκέλλου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων