07/02/2019 07/02/2019 Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών υπεγράφη χθες 6 Φεβρουαρίου, ανήμερα της μνήμης του Αγίου Φωτίου, στο νέο συνοδικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης. Την Ι.Θ.Σ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής, Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ενώ το Ι.Γ.Ε. εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:21

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Χάλκης και ΙΓΕ

Διαδώστε:
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Χάλκης και ΙΓΕ

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών υπεγράφη χθες 6 Φεβρουαρίου, ανήμερα της μνήμης του Αγίου Φωτίου, στο νέο συνοδικό της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης.

Την Ι.Θ.Σ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής, Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ενώ το Ι.Γ.Ε. εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο αυτού, κα. Άννα Μαρία Γιάντση.

Στην υπογραφή του μνημονίου παρέστησαν επίσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής, ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Καισάριος Χρόνης, διευθυντής της βιβλιοθήκης και ο κ. Νικόλαος Θυμάκης, Γεωπόνος και project manager σχεδιασμού, κατασκευής και διαχείρισης των θεματικών κήπων της Ι.Θ.Σ.Χ..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων