16/09/2024 16/09/2024 Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την πρώτη μετά την εκλογή και την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή,15 Σεπτεμβρίου 2024, ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός, μαζί με τους συνεργάτες του, από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Πατριάρχης συνεχάρη τον κ. Αγγελούδη και...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 7:07

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την πρώτη μετά την εκλογή και την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή,15 Σεπτεμβρίου 2024, ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Στέλιος Αγγελούδης, ο οποίος έγινε θερμά δεκτός, μαζί με τους συνεργάτες του, από την Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Πατριάρχης συνεχάρη τον κ. Αγγελούδη και του ευχήθηε εγκαρδίως κάθε επιτυχία στο έργο του προς όφελος των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στους μακραίωνας πνευματικούς και ιστορικούς δεσμούς της Μητρός Εκκλησίας με την Θεσσαλονίκη, καθώς, επίσης, να συζητήσουν διάφορα επίκαιρα θέματα.

Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Πρέσβυς κ. Κωνσταντίνος Κούτρας, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Πόλη.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων