13/04/2020 13/04/2020 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου της Εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας (Όρθρου Μεγάλης Τρίτης) ψάλλει από του Παραθρονίου Το Νυμφώνα Σου βλέπω, συγκινώντας τον Ελληνισμό που τον παρακολούθησε από όλα τα πέρατα της Γης, με ζώσα ανά τους αιώνες την ελπίδα της επιστροφής...
13 Απριλίου, 2020 - 21:05

Ο Οικ. Πατριάρχης έψαλλε «Το Νυμφώνα Σου βλέπω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Οικ. Πατριάρχης έψαλλε «Το Νυμφώνα Σου βλέπω» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, κατά την Ακολουθία του Νυμφίου της Εσπέρας της Μεγάλης Δευτέρας (Όρθρου Μεγάλης Τρίτης) ψάλλει από του Παραθρονίου Το Νυμφώνα Σου βλέπω, συγκινώντας τον Ελληνισμό που τον παρακολούθησε από όλα τα πέρατα της Γης, με ζώσα ανά τους αιώνες την ελπίδα της επιστροφής των Ελλήνων στη Βασιλεύουσα Πόλη και Μητέρα των Πόλεων Κωνσταντινούπολη και της εκπληρώσεως του ποθουμένου, όποτε ο Θεός αυτό το ευδοκήσει, αλλά και πολύ περισσότερο εφέτος με την ελπίδα για απαλλαγή ολοκλήρου της οικουμένης από τη διάδοση της ασθενείας του ιού του κοροναϊού.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ – «ΤΟΝ ΝΥΦΩΝΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΩ» – Μεγάλη Δευτέρα 2020 –

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Επιμέλεια: Κώστας Παναγόπουλος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων