17/08/2023 18/08/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, συμπροσευχόμενος, κατά την υπαίθρια Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος στη Σπηλιά της Ίμβρου, με τη συμμετοχή πολλών πιστών. Επίσης παρέστη συμπροσευχόμενος και ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης...
17 Αυγούστου, 2023 - 19:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 4:47

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε υπαίθρια Θεία Λειτουργία στην Σπηλιά της Ίμβρου

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε υπαίθρια Θεία Λειτουργία στην Σπηλιά της Ίμβρου

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος παρέστη την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, συμπροσευχόμενος, κατά την υπαίθρια Θεία Λειτουργία που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Καναδά κ. Σωτήριος στη Σπηλιά της Ίμβρου, με τη συμμετοχή πολλών πιστών.

Επίσης παρέστη συμπροσευχόμενος και ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από χθες, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, πραγματοποιεί την καθιερωμένη ολιγοήμερη θερινή επίσκεψή του στην γενέτειρά του, Ίμβρο.

Κατά την παραμονή του, ο Παναγιώτατος, μαζί με τους φιλοξενουμένους του Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, τον Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ανέστη Αρνόπουλο με τη σύζυγό του, και τον ευφήμως γνωστό Καθηγητή Ιστορίας κ. İlber Ortaylı, θα επισκεφθεί χωριά της Ίμβρου, Ναούς και εξωκκλήσια της, ενώ θα παραστεί σε διάφορες ομογενειακές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην γενέτειρά του Ίμβρο

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων