29/10/2019 29/10/2019 Την Νομαρχία της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε το πρωί η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος , συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο κ. Ανδρέα  όπου συνεχάρη τον Τούρκο Νομάρχη Ali Yerlikaya,για την εορτή Δημοκρατίας. Εν συνεχεία ο Παναγιώτατος μετέβη αεροπορικώς στην Άγκυρα προκειμένου να παραβρεθεί σε δεξίωση  με αφορμή την εθνική εορτή της Τουρκίας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου...
29 Οκτωβρίου, 2019 - 13:02

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Άγκυρα

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Άγκυρα

Την Νομαρχία της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε το πρωί η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης  κ.κ. Βαρθολομαίος , συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο κ. Ανδρέα  όπου συνεχάρη τον Τούρκο Νομάρχη Ali Yerlikaya,για την εορτή Δημοκρατίας.

Εν συνεχεία ο Παναγιώτατος μετέβη αεροπορικώς στην Άγκυρα προκειμένου να παραβρεθεί σε δεξίωση  με αφορμή την εθνική εορτή της Τουρκίας, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Κατά τη σύντομη αυτή επίσκεψή του στην τουρκική πρωτεύουσα ο Παναγιώτατος θα συνοδεύεται από τον Σεβ.Μητροπολίτη Μυριοφύτου και Περιστάσεως Ειρηναίο, μαζί με τον οποίο και θα επιστρέψουν αργά το βράδυ στην Ιερή Καθέδρα της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων