16/09/2024 16/09/2024 O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη, το απόγευμα της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου 2024, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η δραστήρια Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή του Ντοκιμαντέρ για την εκατονταετηρίδα της ιστορικής ομογενειακής εφημερίδος “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, με τίτλο “100 – Ουδείς γεννάται, ουδείς αποθνήσκει άνευ της Απογευματινής”. Στην εκδήλωση μίλησαν η...
16 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:23
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2024 - 9:45

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην επίσημη προβολή του Ντοκιμαντέρ για την εκατονταετηρίδα της ομογενειακής εφημερίδος “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην επίσημη προβολή του Ντοκιμαντέρ για την εκατονταετηρίδα της ομογενειακής εφημερίδος “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη, το απόγευμα της Κυριακής, 15 Σεπτεμβρίου 2024, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η δραστήρια Κοινότητα Νεοχωρίου Βοσπόρου, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή του Ντοκιμαντέρ για την εκατονταετηρίδα της ιστορικής ομογενειακής εφημερίδος “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, με τίτλο “100 – Ουδείς γεννάται, ουδείς αποθνήσκει άνευ της Απογευματινής”.

Στην εκδήλωση μίλησαν η κ. Melike Çapan, δημοσιογράφος και δημιουργός του Ντοκυμαντέρ, οι κ. Μιχάλης Βασιλειάδης, δημοσιογράφος, και Μηνάς Μιχ. Βασιλειάδης, Εκδότης-Διευθυντής της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, και η κ. Sibel Güneş, Γενική Γραμματέας της Ενώσεως Συντακτών Τουρκίας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Κοινότητος κ. Νικόλαος Καλαμάρης.

Παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Επόπτης της Περιφερείας Βοσπόρου, κληρικοί, Άρχοντες Οφφικιάλιοι της Μ.τ.Χ.Ε., Κοινοτικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι και πλήθος αναγνωστών και φίλων της “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ”.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων