05/10/2024 05/10/2024 Στο πλαίσιο της πολυήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αυστραλία, για την εκατονταετηρίδα της σημαντικής αυτής Επαρχίας του Οικουμενικού Θρόνου στην πέμπτη ήπειρο, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, το μεσημέρι του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου 2024, είχε κατ’ ίδίαν συναντήσεις με την Κυβερνήτρια κ. Margaret Beazley, Εκπρόσωπο του Βασιλικού Στέμματος, στο Κυβερνείο της Νέας Νότιας Ουαλίας,...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 16:36

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας και στην Κυβερνήτρια της ΝΝΟ

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας και στην Κυβερνήτρια της ΝΝΟ

Στο πλαίσιο της πολυήμερης επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Αυστραλία, για την εκατονταετηρίδα της σημαντικής αυτής Επαρχίας του Οικουμενικού Θρόνου στην πέμπτη ήπειρο, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, το μεσημέρι του Σαββάτου, 5 Οκτωβρίου 2024, είχε κατ’ ίδίαν συναντήσεις με την Κυβερνήτρια κ. Margaret Beazley, Εκπρόσωπο του Βασιλικού Στέμματος, στο Κυβερνείο της Νέας Νότιας Ουαλίας, και, νωρίτερα, με τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας κ. Anthony Albanese, στην επίσημη Πρωθυπουργική Κατοικία στο Σίδνεϊ.

Ο Παναγιώτατος στις επισκέψεις του συνοδευόταν από τον Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο και τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με δάκρυα χαράς κλήρος και λαός στο Σύδνεϋ υποδέχθηκε τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Το πρόγραμμα της Πατριαρχικής επίσκεψης στην Αυστραλία

Επίσημη Δοξολογία επί τη υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου στο Σύδνεϋ – «Η Ορθόδοξος Εκκλησία είναι η Εκκλησία της αλληλοπεριχωρήσεως»

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων