24/08/2023 24/08/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ίμβρο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, και εξέφρασε την συμπάθεια και συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας στον δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές λαό του Έβρου. Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τη λύπη του για...
24 Αυγούστου, 2023 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/08/2023 - 15:12

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμπαρίσταται στον πυρόπληκτο Έβρο

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμπαρίσταται στον πυρόπληκτο Έβρο

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Ίμβρο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό και Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, και εξέφρασε την συμπάθεια και συμπαράσταση της Μητρός Εκκλησίας στον δοκιμαζόμενο από τις καταστροφικές πυρκαγιές λαό του Έβρου.

Ο Παναγιώτατος εξέφρασε τη λύπη του για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών από την πύρινη λαίλαπα, δεηθείς για την ανάπαυση των ψυχών τους, και ευχήθηκε σύντομα οι πυροσβεστικές δυνάμεις να κατασβέσουν όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης συμπαρίσταται στους πυροπαθείς της Αλεξανδρούπολης

Τα Eννιάμερα της Παναγίας στην πυρόπληκτη Μητρόπολη Διδυμότειχου

(Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων