09/03/2021 09/03/2021 Σήμερα, 9 Μαρτίου 2021, που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον οικείο ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πατριαρχικό Διάκονο κ. Οικουμένιο Αμανατίδη, μετέβη στο Κοιμητήριο Αγίου Ιγνατίου Χαλκηδόνος και έψαλε τρισάγιο μπροστά στον τάφο του γέροντά του, αειμνήστου Μητροπολίτου...
09 Μαρτίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2021 - 18:42

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Γέροντός του

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε τη μνήμη του Γέροντός του

Σήμερα, 9 Μαρτίου 2021, που η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, συνοδευόμενος από τον οικείο ποιμενάρχη Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πατριαρχικό Διάκονο κ. Οικουμένιο Αμανατίδη, μετέβη στο Κοιμητήριο Αγίου Ιγνατίου Χαλκηδόνος και έψαλε τρισάγιο μπροστά στον τάφο του γέροντά του, αειμνήστου Μητροπολίτου Χαλκηδόνος κυρού Μελίτωνος. Δεήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής του «εν σκηναίς δικαίων», όπως ψάλλεται στην ακολουθία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων