15/06/2024 15/06/2024 Στις 13 Ιουνίου 2024, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στην αίθουσα υποδοχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου τους αποφοίτους της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής για να τους ευλογήσει και να τους δώσει τους παραδοσιακούς χρυσούς σταυρούς τους. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο λυκειάρχης κ. Δημήτριος Ζώτος αφού ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την υποδοχή, παρουσίασε...
15 Ιουνίου, 2024 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2024 - 0:10

Οι απόφοιτοι της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Οι απόφοιτοι της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στις 13 Ιουνίου 2024, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στην αίθουσα υποδοχών του Οικουμενικού Πατριαρχείου τους αποφοίτους της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής για να τους ευλογήσει και να τους δώσει τους παραδοσιακούς χρυσούς σταυρούς τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο λυκειάρχης κ. Δημήτριος Ζώτος αφού ευχαρίστησε τον Παναγιώτατο για την υποδοχή, παρουσίασε τους 8 μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από τη Σχολή και αναφέρθηκε επιγραμματικά για τα πεπραγμένα της προσφάτως ολοκληρωθείσας σχολικής χρονιάς.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αφού συνεχάρηκε και ευχήθηκε κάθε απόφοιτο ρώτησε για τα μελλοντικά σχέδια των παιδιών τονίζοντας την ύψιστη σημασία για την ομογένειά μας τη συνέχιση των σπουδών και της ζωής τους στην Πόλη.

Τέλος, ο Πατριάρχης αναφερόμενος στην ιστορική σημασία και την προσφορά της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στην ομογένεια, με πατρικές ευλογίες και ευχές έδωσε τους σταυρούς στους αποφοίτους.

“Ως οικογένεια της ΠΜΓΣ εκφράζουμε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Σεπτή Κορυφή της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προς τους μαθητές μας”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων