09/07/2020 09/07/2020 Με την ευκαιρία της ανάληψης από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από 1ης Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, η Α.Θ. Παναγιώτης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε στην Καγκελάριο κυρία Άγκελα Μέρκελ θερμό συγχαρητήριο Μήνυμα εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές Αυτού, για μία επιτυχημένη και...
09 Ιουλίου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020 - 10:59

Οι ευχές του Οικ. Πατριάρχη στην Μέρκελ

Διαδώστε:
Οι ευχές του Οικ. Πατριάρχη στην Μέρκελ

Με την ευκαιρία της ανάληψης από την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από 1ης Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, η Α.Θ. Παναγιώτης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης απέστειλε στην Καγκελάριο κυρία Άγκελα Μέρκελ θερμό συγχαρητήριο Μήνυμα εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μαζί με τις εγκάρδιες ευχές Αυτού, για μία επιτυχημένη και καρποφόρα Προεδρία υπέρ της Ευρώπης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων