27/07/2020 27/07/2020 Σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Κουσκουτζούκι (Kuzkuncuk), που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκηδόνος, οι Κωνσταντινουπολίτες και το φιλακόλουθο κοινό της Πόλης, όπως κάθε χρόνο, έτρεξαν να προσευχηθούν στον ιαματικό Άγιό τους. Φωτογραφίες:Apostolos Ntovas Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Νέος Επίσκοπος Δαφνουσίας κ. Σμάραγδος, ο οποίος χθες, της Αγίας Παρασκευής, λειτούργησε στο...
27 Ιουλίου, 2020 - 18:23
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2020 - 18:28

Οι Κωνσταντινουπολίτες προσέτρεξαν στον Άγιο Παντελεήμονα στο Κουσκουτζούκι

Διαδώστε:
Οι Κωνσταντινουπολίτες προσέτρεξαν στον Άγιο Παντελεήμονα στο Κουσκουτζούκι

Σήμερα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Κουσκουτζούκι (Kuzkuncuk), που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκηδόνος, οι Κωνσταντινουπολίτες και το φιλακόλουθο κοινό της Πόλης, όπως κάθε χρόνο, έτρεξαν να προσευχηθούν στον ιαματικό Άγιό τους.

Φωτογραφίες:Apostolos Ntovas

Στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Νέος Επίσκοπος Δαφνουσίας κ. Σμάραγδος, ο οποίος χθες, της Αγίας Παρασκευής, λειτούργησε στο Βέικοζ και του Προφήτου Ηλία στο Σκούταρι. Το ποίμνιο του ευχήθηκε ολόψυχα καλή εκκλησιαστική θητεία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων