22/08/2023 22/08/2023 Στην πύρινη λαίλαπα που έχει καταστρέψει χιλιάδες στρεμμάτων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των άλλων στον Έβρο, την Αλεξανδρούπουλη, το Διδυμότειχο αλλά και το Τσανάκαλε της Τουρκίας αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Εσπερινό της Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο χωριό του, τους Αγίους Θεοδώρους Ίμβρου. Ο...
22 Αυγούστου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2023 - 21:46

Οικουμενικός Πατριάρχης: Τραγωδία η πυρκαγιά σε Έβρο, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Τσανάκαλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Οικουμενικός Πατριάρχης: Τραγωδία η πυρκαγιά σε Έβρο, Αλεξανδρούπολη, Διδυμότειχο και Τσανάκαλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πύρινη λαίλαπα που έχει καταστρέψει χιλιάδες στρεμμάτων σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των άλλων στον Έβρο, την Αλεξανδρούπουλη, το Διδυμότειχο αλλά και το Τσανάκαλε της Τουρκίας αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στον Εσπερινό της Αποδόσεως της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο χωριό του, τους Αγίους Θεοδώρους Ίμβρου.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας υπογράμμισε στο λόγο του ότι πρόκειται για τραγωδία η οποία δοκιμάζει και ξεσηκώνει τους ανθρώπους οι οποίοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το βιός τους. Προσευχήθηκε δε η χώρα να ανταπεξέλθει γρήγορα από τις φωτιές και ο Θεός να την αποστρέψει από συμφορές και καταστροφές.

Είπε δε ότι είναι μια τραγωδία από τις πολλές που έζησε η Ελλάδα αλλά και όλη η Ευρώπη.

Δείτε στο live video από 1.41.40

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων