13/09/2023 13/09/2023 Επίσημη επίσκεψη στην Αυτόνομη Εκκλησία της Εσθονίας πραγματοποιεί από χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος.  Σήμερα  το πρωί ο Παναγιώτατος χοροστάτησε κατά την Δοξολογία για την εκατονταετηρίδα της Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Συμεών και Άννης Ταλλίν.  Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης...
13 Σεπτεμβρίου, 2023 - 11:36
Τελευταία ενημέρωση: 13/09/2023 - 12:24

Πατριαρχική Δοξολογία για την εκατονταετηρίδα της Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πατριαρχική Δοξολογία για την εκατονταετηρίδα της Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσημη επίσκεψη στην Αυτόνομη Εκκλησία της Εσθονίας πραγματοποιεί από χθες, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος

Σήμερα  το πρωί ο Παναγιώτατος χοροστάτησε κατά την Δοξολογία για την εκατονταετηρίδα της Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Συμεών και Άννης Ταλλίν.  Τον Οικουμενικό Πατριάρχη καλωσόρισε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος.

Ακολούθησε η ομιλία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου:

Χθες ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Εσθονίας κ. Alar Karis και την Πρωθυπουργό της χώρας κ. Kaja Kallas.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου

Δείτε αναλυτικά: 

Με τον πρόεδρο της Εσθονίας συναντήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στην Εσθονία ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Συνάντηση με την Πρωθυπουργό

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων