12/04/2019 12/04/2019 Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την οποία αποτελούσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος, επισκέφθηκε την Αυτόνομη Εκκλησία της Φιλλανδίας από τις 7 έως τις 12 Απριλίου 2019. Στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη αναφέρεται ότι η Πατριαρχική Εξαρχία είχε συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Ελσιγκίου και Πάσης Φιλλανδίας, κ. Λέοντα,...
12 Απριλίου, 2019 - 13:41

Πατριαρχική Εξαρχία στη Φινλανδία

Διαδώστε:
Πατριαρχική Εξαρχία στη Φινλανδία

Εξαρχία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, την οποία αποτελούσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Ταλλίνης και πάσης Εσθονίας κ. Στέφανος και ο Θεοφ. Επίσκοπος Χριστουπόλεως κ. Μακάριος, επισκέφθηκε την Αυτόνομη Εκκλησία της Φιλλανδίας από τις 7 έως τις 12 Απριλίου 2019.

Στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη αναφέρεται ότι η Πατριαρχική Εξαρχία είχε συναντήσεις με τον Αρχιεπίσκοπο Ελσιγκίου και Πάσης Φιλλανδίας, κ. Λέοντα, με όλους του Ιεράρχες της Εκκλησίας της Φιλλανδίας, με όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Εκκλησίας, με κληρικούς και λαϊκούς, ενώ την τελευταία ημέρα συνεδρίασε από κοινού με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Φιλλανδίας.

Διαβάστε το κοινό ανακοινωθέν ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων